Festival artístic A Cel Obert 2024

Dijous, 16 de maig de 2024

Des de l'Ajuntament de les Masies de Voltregà ens omple d'il·lusió anunciar-vos que enguany tindrà lloc la 2a edició del festival A Cel Obert als Jardins del Despujol.

En aquesta 2a edició, el festival A Cel Obert omplirà de música i art els jardins del Despujol amb cinc actuacions els dies 28, 29 i 30 de juny i 19 de juliol. El tret de sortida el donarà Ginestà el 28 de juny a les 10 del vespre i la seguirà el Drink & Draw amb Mar Colomer de l'escola municipal de pintura i ceràmica Joan Jutglar dissabte 29 de juny a les 19 h seguida de l'actuació de Marc Parrot a les 22 h. Diumenge 30 de juny serà torn de Sau 30 a les 21 h i tancarà la programació Joana Serrat divendres 19 de juliol a les 22 h presentant el seu nou disc Big Wave.

El festival comptarà amb diverses food trucks al llarg dels 4 dies i té per objectiu oferir una oferta cultural i turística variada en un entorn privilegiat. Alhora pretén ser un punt de trobada festiva i veïnal en el qual poder gaudir de bons espectacles i gastronomia.


Podeu fer la compra de les entrades a: www.entrapolis.com l'entrada dels concerts i el drink&draw té un preu de 5 € i l'abonament per 4 dies té un preu de 16 € (no inclou l'activitat Drink & Draw).


Entrades Ginestà i DJ Creuss: https://www.entrapolis.com/entradas/ginesta-dj-creuss-festival-a-cel-obert
Entrades Drink&Draw amb Mar Colomer: https://www.entrapolis.com/entradas/drink-draw-mar-colomer-escola-de-pintura-joan-jutglar
Entrades Marc Parrot: https://www.entrapolis.com/entradas/marc-parrot-turisme-per-la-memoria-jardins-del-despujol
Entrades Sau 30: https://www.entrapolis.com/entradas/sau-30
Entrades Joana Serrat: https://www.entrapolis.com/entradas/joana-serrat-big-wave

Us hi esperem!

Darrera actualització: 30.05.2024 | 13:39