Fi de la Festa Major de la Gleva 2024

Dimarts, 10 de setembre de 2024

La Festa Major de La Gleva, iniciada dijous 5 de setembre va finalitzar diumenge amb el castell de focs que va donar per tancada una nova edició de la Festa Major.

Aquest any la Festa Major de la Gleva va començar dijous amb la caminada popular amb una gran assistència de persones seguida de la brillant actuació de Bruna Anfruns, compositora del nostre municipi.

Divendres al matí junt amb l'Espai Activa't del Voltreganès es va organitzar un torneig de petanca amb una desena de participants. Al vespre les Llanetes amb Companyia van ser les pregoneres d'enguany, una associació solidària per a infants hospitalitzats a qui volem agrair la tasca. Després de la botifarrada popular més de 250 persones vam riure plegats amb l'espectacle Autoficció de l'humorista i imitador Pep Plaza i el concert del compositor català Manu Guix acompanyat de la seva banda. La nit per al jovent la va tancar DJ KZU.

Els partits de Festa Major i la presentació dels equips del Club Futbol La Gleva van tenir lloc dissabte amb els resultats del primer equip CF La Gleva 0 - 2 UE Sant Quirze i els aficionats CF La Gleva 2 - 1 CF Santa Cecília de Voltregà. Els més petits i joves del municipi també van poder gaudir dels inflables Xtrem Race a la plaça dels Països Catalans que van tenir una molt bona rebuda per la població. El concert de Festa Major amb l'Orquestra Rosaleda va agradar molt al públic assistent que més tard va poder ballar amb les seves cançons. L'esperat correfoc amb els diables del Voltreganès Foc i Ganxo acompanyats pels tabals va agrupar una cinquantena de persones.

El darrer dia, diumenge 8 de setembre, va començar amb la xocolatada popular i la missa solemne al Santuari de la Gleva. El dia no ens va acompanyar i vam anul·lar la festa de l'escuma, però les activitats aquàtiques les vam traslladar a la pèrgola de la Gleva. També va ser torn del concurs de pesca tradicional, el Quinto, les sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell, les havaneres i boleros amb Son de l'Havana i finalment el castell de focs van donar per tancada la festa.

Us deixem amb un recull d'imatges.

Darrera actualització: 12.09.2024 | 15:29