Fira de la Tardor 2024

Divendres, 4 d’octubre de 2024

Diumenge 27 d'octubre se celebrarà la III Fira de la Tardor als Jardins del Despujol de les Masies de Voltregà de 10 a 19 h.

L'esdeveniment té per objectiu la mostra de productes artesanals propis de tardor i de sectors productius lligats a l'artesania i les tradicions relacionades amb el territori. La fira pretén també, fomentar l'activitat econòmica, turística i cultural del municipi en un entorn privilegiat com són els Jardins del Despujol.

Enguany la fira comptarà amb diversos expositors tant d'artesania com d'alimentació a més d'una gran quantitat d'activitats complementàries. Entre d'altres, la jornada començarà amb una caminada que comptarà amb La Remeiera, especialitzada amb plantes remeieres de la zona i un esmorzar als jardins per a les persones participants.

Seguidament, tindrà lloc l'actuació del grup infantil Ambauka i un taller de galetes de tardor per a famílies. Durant el matí també hi haurà una mostra d'escultures de fusta tallades amb moto serra de la mà de Molta Viruta.

Un dels grans canvis d'enguany serà el dinar popular i la gran Quina que es farà a continuació, en la qual se sortejaran un munt de productes i regals. Durant el transcurs de la Fira també hi haurà l'espai de ludoteca infantil, com és habitual i una mostra d'activitats físiques a càrrec del gimnàs Fitness Voltregà.

Finalment, la jornada es tancarà amb l'espectacle de circ Shake shake shake de la cia Pakipaya.

Darrera actualització: 15.10.2024 | 14:11